گیاه کندر.کُندُر (Olibanum) گیاهی دارویی است از راسته ناترکسانان (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده میشود. صمغ کندر را معمولاً با اسپنددانه میسوزانند.
نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra و همچنین B. carterii است. طعم این عصاره بسیار تلخ است . در استان فارس به درختی که کندر از آن به دست میآید بَنه میگویند. جویدنش لثه را محکم میکند و بوی دهان را میزدایدبرای حافظه مفید است و روایت شده برای حفظ قرآن و قطع ادرار و بلغم از آن بخورند بهترین راه مصرف کندر آنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید. همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد فهرست مندرجات [نهفتن] ۱ کاربردهای پزشکی و دارویی ۲ خواص کندر ۳ نحوه استفاده ۴ منابع
سلام به شما دوست عزیز مطلب زیبا و قشنگی بود . خوشحال میشم حضور گرم شما رو در پایگاه بهداشت عمومی ببینم . موفق و پیروز باشی دوست عزیز